Florin Mergea – jucator de tenis, gamer in timpul liber.

Florin Mergea – jucator de tenis, gamer in timpul liber.

Dodo, cum ii spun prietenii, recunoaste cu o seninatate frapanta faptul ca de mic si-a dorit sa fie pilot de curse. Inca de la o varsta frageda, cand batea alaturi de tatal sau sute de kilometri pentru a participa la turnee de tenis, Florin statea cu fruntea lipita de geamul masinii si recunostea cu o precizie iesita din comun fiecare automobil ce-i trecea prin fata ochilor. Insa cariera si-a construit-o intr-un alt sport, tenisul. Cu toate acestea, pasiunea pentru automobile si pentru sporturile cu motor n-a disparut nicio secunda din viata lui.

Sanctuarul de la Bucuresti – un playseat si un simulator de Formula 1.

Odata cu trecerea timpului, pasiunea lui Dodo pentru motorsport a cunoscut o noua forma. Timpul liber si-l petrece la Bucuresti concurand pe circuite precum Spa-Francorchamps sau Monte Carlo, relaxandu-se intr-un playseat profesional. Forehandul, reverul si reflexele si le testeaza crosetand atent din volan toate trasele de pe circuite, iar jocul de picioare si-l exerseaza din pedalier. Si, exact ca atunci cand este la fileu, fiecare performanta este sarbatorita cu un zambet discret si o privire senina.

Toata viata lui Florin a fost o competitie, iar atunci cand nu lupta pentru clasamentul ATP la dublu, lupta pentru fiecare zecime de secunda de pe circuit. Si pasiunea pentru Formula 1 nu se opreste aici. Inca se trezeste in miez de noapte, dupa antrenamente intense, pentru a urmari cursele din Marele Circ. 

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide