Placerea de a conduce toate modelele BMW.

Placerea de a conduce toate modelele BMW.

Conducem de mai bine de doi ani modelele BMW si in ultima perioada pe cele de la dealer-ul BMW Auto Cobalcescu. Am avut la dispozitie foarte multe si absolut toate ne-au surprins placut, fiecare in felul lui.

Asta s-a intamplat si in cazul noului BMW Seria 2 Active Tourer. L-am primit inainte de turneul de la Budapesta, cu doar 50 km la bord. Ce ocazie mai buna de a-l testa si de a ne face o idee despre el decat parcurgand un drum de 1700 de km. Asa cum am facut-o pana acum si cum o voi face si de acum incolo, vreau sa va prezint experienta noastra cu acest model. 

In momentul de fata, unul dintre criteriile prin care apreciem o masina se bazeaza pe cat de spatioasa este in interior, dar mai ales cat de mare e portbagajul. Trebuie sa avem loc de minim trei genti ale noastre, cu care plecam mereu la turnee, plus spatiul pentru tot ce inseamna bebe: carucior, car seat, hainute, mancare, s.a.m.d. 

De fapt, unul dintre motivele pentru care am ales sa plecam cu masina e acela de a lua articole pentru bebe, pe care nu le gasesti la noi. La acest capitol, BMW Seria 2 Active Tourer s-a descurcat de minune si, desi nu este la fel de mare cat un SUV, au incaput toate. Iar pentru pasagerii din spate este destul de mult loc la picioare, un atu prezent la toate modelele BMW. Cu toate ca este o masina foarte spatioasa, se parcheaza extrem de usor, nefiind o masina mare, cand vine vorba de dimensiunile de la exterior. Modelul pe care il avem este 218d cu 150cp. Nu are rost sa intru in valorile de consum pentru ca inca are nevoie de rodaj, iar eu merg mereu in modul sport. S-a comportat exemplar atat pe autostrada, unde la 140km/h aveam impresia ca merg cu 80, cat si pe defileul Oltului sau pe Dealul Negru. Directia precisa, lucru pe care il iubesc la toate modelele BMW, cat si puterea de acceleratie au facut orice depasire foarte usoara si eficienta. 

Una peste alta, este un model care ne-a surprins placut si in care, sincer sa fiu, nu credeam la inceput, dar acest drum ne-a demonstrat inca o data ca masinile BMW se descurca excelent in orice situatie.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide