Vestea mult asteptata.

Vestea mult asteptata.

A venit si acel moment in viata cand totul se va schimba. Da, in cateva luni vom deveni parinti. Inca de cand am aflat vestea cea mare de la Bubu, prima mea reactie a fost de o fericire de nedescris. Este momentul pe care parca il asteptam de o viata si care dintr-o data a decis sa ne iasa in cale. Timp de ani buni am pus aceasta dorinta, pe care o avem de cand ne-am cunoscut, pe hold. Plecand la turnee si avand mult prea multe necunoscute in viata noastra, am considerat ca e mai bine sa mai asteptam. Insa, anul 2018 a venit cu o dorinta pe care nu am gandit-o prea mult. 

Eram la Doha cu cateva minute inainte de Anul Nou si Daiana imi spune sa imi pun o dorinta. Fara sa vreau, ii spun ca imi doresc un bebe. Pur si simplu am deschis gura si am grait aceste cuvinte. Ne-am uitat unul la altul si ne-am luat in brate in timp ce treceam in noul an. 

Trei saptamani mai tarziu, la Piatra Neamt, joi, la ora 11:42, chiar inainte sa coboram la tragerea la sorti impotriva Luxemburgului, Daiana vine la mine cu o expresie pe fata (de bine) pe care nu o mai vazusem niciodata. Instant am inteles ce va urma sa zica si aratandu-mi cele doua linii, tot orizontul meu s-a largit si inseninat, dintr-o data. Este o traire pe care nu o voi putea pune aici in cuvinte. Am luat-o in brate si toate grijile mele au disparut. Era doar lumina si caldura, sentimente pe care nu numai ca le simt si acum, la cateva luni dupa, dar continua sa creasca in intensitate. 

Este de departe lucrul pe care mi l-am dorit cel mai mult de cand ma stiu. Peste orice turneu de tenis, peste medalia de la Rio sau altele. Este la un alt nivel. Mereu am fost omul de familie si tot ce am facut pana acum a fost cu acest gand in minte, in fiecare zi. Sa-i ascult bataile inimii pentru prima data a fost ceva cu totul special. Tot ceea ce am facut pana acum a fost pentru Daiana. De acum incolo trebuie sa maresc pasul pentru ca am doua persoane pentru care traiesc pe acest Pamant. 

Impreuna cu Daiana, urmeaza sa aducem un suflet pe aceasta lume si tot ceea ce vom face de acum incolo va fi pentru a-l indruma, a-l apara si a-l sustine in drumul ce-i va fi incredintat. Viata ni se schimba, dar se schimba in bine. Abia astept sa il tin in brate, sa fiu langa el cand se bucura, dar mai ales, sa fiu langa el cand ii va fi greu. 

In curand, odata cu iesirea din clasament a titlului de anul trecut de la Barcelona, voi iesi din prima suta. Lucru care nu face decat sa ma ambitioneze. Nu pot ceda acum si nu ma pot gandi la retragere. Ce exemplu as fi eu pentru Daiana, baiatul nostru sau toti copiii pe care incercam sa ii ajutam. Trebuie sa cazi pentru ca mai apoi sa te ridici si mai sus. Mereu am avut aceste cuvinte in minte si am crezut in ele. Un hop peste care vom trece impreuna, toti trei. 

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide