Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Introducere
Termenii si conditiile standard scrise pe această pagina web vor gestiona utilizarea acestui site. Acesti termeni vor fi aplicati în totalitate și afectează utilizărea de catre dumneavoastra a acestui site. Prin utilizarea acestui site, ati fost de acord sa acceptati toti termenii si condițiile scrise aici. Nu trebuie sa utilizati acest website daca nu sunteti de acord cu oricare dintre acesti termeni si conditii standard ale site-ului.

2. Drepturi de proprietate intelectuala
Altul decat continutul pe care il detineti, in conformitate cu acesti termeni, ADKPI Solutions și/sau licentiatorii sai detin toate drepturile de proprietate intelectuala si materialele continute in acest website.
Vi se acorda licenta limitata numai in scopuri de vizualizare a materialului continut de pe acest website.

3.Restrictii
Sunteti restrictionati in urmatoarele cazuri:

        •       publicarea de orice material din cadrul site-ul in orice alte mijloace media;

        •       vanzarea, subconcesionare, subinchirierea si/sau orice alt mod de comercializare a oricarui material din website;

        •       efectuarea si/sau prezentarea in public a oricarui material din cardul website-ului

        •       folosirea acestui website in orice mod care este sau poate fi daunator pentru acest site web;

        •       folosirea acestui website in orice mod in care accesul altor utilizatorilor al website-ului este afectata;

        •       folosirea acestui website contrar legilor si reglementarilor in vigoare, sau in orice fel poate dauna site-ul, sau oricarei persoane sau entitate de afaceri;

        •       angajarea in orice exploatare a datelor, recoltarea datelor, extragerea datelor sau orice alta activitate similara in legatura cu acest website;

        •       folosirea acestui website pentru a se angaja in orice forma de publicitate sau de marketing.

Anumite zone ale acestui website sunt restrictionate de la a fi accesate de dumneavoastra si ADKPI Solutions poate restrange si mai mult accesul dumneavoastra la orice zona ale acestui site, in orice moment, la discretia absoluta. Orice ID de utilizator si parola ati putea avea pentru acest site sunt confidentiale si trebuie mentinute confidentiale, de asemenea.

4. Continutul Dumneavoastra
In acesti termeni si conditii standard ale website-ul, "Conținutul dvs." inseamnă orice audio, text video, imagini sau alte materiale pe care alegeti sa le afisati pe acest site. Prin afisarea continutului dvs., acordati companiei ADKPI Solutions licenta non-exclusiva, irevocabila la nivel mondial, sublicenta de a utiliza, reproduce, adapta, publica, traduce si distribui in orice si in toata mass-media.
Continutul dvs. trebuie sa fie propriu si nu trebuie sa lezeze drepturile oricarei terte persoane. ADKPI Solutions isi rezerva dreptul de a elimina orice continut al dumneavoastra de pe acest site, in orice moment, fara notificare.

5. Nu exista garantii
Acest website este furnizat "ca atare", cu toate defectele și ADKPI Solutions nu exprima declarații sau garanții de orice fel legate de acest site sau materialele continute pe acest website. De asemenea niciun continut de pe acest website nu va fi interpretat ca si termen de consiliere.

6. Limitarea raspunderii
In nici un caz ADKPI Solutions, nici oricare dintre ofiteri, directori si angajati, nu vor fi trasi la raspundere pentru nimic care decurge din sau in orice fel are legatura cu utilizarea acestui site web, decat daca o astfel de raspundere este sub contract. Solutiile ADKPI, inclusiv ofiterii sai, directorii si angajatii nu vor fi trasi la raspundere pentru orice raspundere indirecta, pe cale de consecinta sau speciale care decurge din sau în orice fel legate de utilizarea acestui website.

7. Despagubiri
Prin prezenta garantati pentru despagubire in cel mai inalt grad ADKPI Solutions impotriva oricaror si/sau tuturor datoriilor, costurilor, cererilor, cauzelor de actiune, daune si cheltuieli care apar in orice fel legate de incalcarea de catre dumneavoastra a oricarei dintre prevederile acestor termeni.

8. Separabilitate
Daca orice prevedere a acestor termeni este considerata nula conform legilor in vigoare, aceste dispozitii se elimina, fără a afecta dispozitiile ramase aici.

9. Variatia Termenilor
ADKPI Solutions este autorizata sa revizuiasca acesti termeni in orice moment dupa cum considera potrivit, si prin utilizarea acestui site sunteti sfatuit sa revizuiti acesti termeni in mod regulat.

10. Atribuirea
ADKPI Solutions ii este permis sa atribuie, prin transfer, precum si sa subcontracteze drepturile si/sau obligatiile care ii revin in temeiul acestor Termeni, fara nici o notificare. Cu toate acestea, nu vi se permite sa atribuiti, transferati, sau sa subcontractati oricare dintre drepturile și/sau obligațiile dumneavoastra din acești termeni.

11. Intregul acord
Acesti termeni constituie intregul acord intre ADKPI Solutions si dumneavoastra in legatura cu utilizarea acestui website si inlocuieste toate acordurile anterioare si intelegeri.

12. Legea aplicabila si jurisdictia
Acesti termeni vor fi guvernati si interpretati in conformitate cu legile Statului Roman, si va supuneti jurisdictiei neexclusive a tribunalelor statale si federale situate in Romania pentru solutionarea eventualelor litigii.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide